Unelmien bongaus

[bongaus.jpg]
Jukka Pyykönen
ISBN 951-770-002-4
Tampere,  JAP 1997  265 s. sidottu
Hintasuositus: 23,90

Tällä kertaa ei liikuta pelkästään lintuja bongaten, vaikka mukana onkin varsin tunnettu lintumies Sakari Kuikkanen ja kaikenlaista on taas tekeillä myös Liminganlahdella, Revonlahdella, Hiidenportin unelmien mailla ja Tampereella nääs. Jaakko O. — tuo Vuokatin vaakku — aiheuttaa monille päänvaivaa ja saa myös melkoista hämminkiä aikaan.

Vakuutusetsivä Johannes Haukelalla asiat lienevät hallinnassa, vaikka hän joutuukin pohdiskelemaan syntyjä syviä ja käymään läpi elämänsä vaiheita niin pikku kylän asukkaana kuin maailman turujen matkaajana yrittäessään löytää syyn kohtaamaansa epäonneen. Jälleen kerran saadaan havaita kuinka yllätyksellinen elämä on.

Jaakko O:n jäljillä ja muutenkin lintujen parissa touhuavat niin ammattilaiset kuin harrastelijatkin. Jotkut etsivät kultaa ja toiset yrittävät päästä innolla apajille. Saapa nähdä mitä lopulta löytyykään. Mukana kuvassa on myös Antti Chydenius. Miksi, se selviää tapahtumien edistyessä. Muitakin historian hahmoja esittäytyy.    Mitä bongaus onwww.jap-publisher.fi v. 2001 - 2018 © Oy JAP-Publisher Ltd.
   [ ALOITUSSIVU ] [ KAUNOKIRJALLISUUS ] [ KIRJAKAUPAT ] [ KIRJASTOT ] [ NETTIKIRJAT ]